Faturasız Tarifelere Ek FreeZone Güzellikleri

29 Kasım 2023

Faturasız Tarifelere Ek FreeZone Güzellikleri

Vodafone FreeZone, herhangi bir tarife, paket ya da kampanyaya bağlı olmadan Vodafone’un 26 yaş altındaki müşterilerine sunduğu bir gençlik kulübü. Eğlenceden yeme içmeye, seyahatten oyuna kadar gençlere en sevdikleri alanlarda fırsatlar sunan FreeZone’un saçma güzel dünyasına birçok ek güzellik geldi. Eğer sen de bu ek güzelliklerin neler olduğunu merak ediyorsan ve FreeZone’un saçma güzel dünyasına dahil olmak istiyorsan tüm detaylar burada.

 

Daha Fazla FreeZone Güzelliği

 

 

FreeZone güzellikleri 26 yaş altındaki tüm gençlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Tüm FreeZone’lular bu güzellikler sayesinde birçok alanda hem çok keyifli hem de çok avantajlı imkanlara sahip oluyor. FreeZone güzellikleri şimdi daha fazla faturasız tarifede 26 yaş altındaki gençlerle buluşuyor. FreeZone’un en sevilen güzelliklerinden biri ek internet fırsatları. Birçok tarifede ek internet fırsatları ile gençlerin doya doya internet kullanmasını sağlayan FreeZone şimdi de Faturasız Süper Kolay tarifelere ek 24 GB’a kadar internet hediye ediyor. Ayrıca, FreeZone’a gelenler internetlerini her ay ikiye katlıyor! İnternet keyfini ikiye katlayan güzelliklerle sosyal medya uygulamalarında rahatça takılman için 8 GB’lık faturasız tarifene her ay 8 GB hediyeyken, 12 GB’lık faturasız tarifene her ay 12 GB hediye. Böylece faturasız FreeZone’lular da hediye internetlerin tadını doyasıya çıkarabiliyor.

 

Üstelik FreeZone’lular hediye internetlerini Twitch, Discord, Instagram, Facebook, TikTok gibi popüler sosyal medya uygulamalarında ve League of Legends: Wild Rift, Free Fire, PUBG Mobile gibi en sevilen oyunlarda kullanabiliyor. Aynı zamanda FreeZone’lulara görüntülü konuşmalarda da geçerli sınırsız WhatsApp kullanımı da hediye!

 

Bir başka FreeZone güzelliği de görüntülü konuşmalarda da geçerli sınırsız WhatsApp! Gençlerin en çok kullandığı mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’ın FreeZone dünyasında sınırsız şekilde kullanılabilmesi birçok genç için muhteşem bir fırsat

 

FreeZone’un saçma güzel dünyasının sevilen avantajlarından bir diğeri de sunduğu seyahat fırsatları. 26 yaş altındaki FreeZone’lular Seyahat Yanımda uygulaması ile birlikte şehirlerarası otobüs biletlerini indirimli şekilde alabiliyor. Böylece diledikleri zaman diledikleri yere gidebilmek FreeZone’lular için çok daha kolay hale geliyor.

 

26 yaş altındaki tüm Vodafone müşterileri aslında birer FreeZone’ludur. Eğer 26 yaş altında olmana rağmen FreeZone avantajlarından yararlanamıyorsan bunun tek nedeni hattının kendi adına tanımlı olmamasıdır. Hattın kendi adın üzerine tanımlı olmadığında FreeZone avantajlarından yararlanamazsın. Ancak hattını kendi adına tanımlamak da oldukça kolay! Hemen en yakın Vodafone mağazasına giderek ya da Vodafone web sitesini ziyaret ederek bu işlemi gerçekleştirebilirsin.

 

Henüz Vodafone’lu olmamış 26 yaş altındaki bir kullanıcıysan da seni FreeZone dünyasına katılmak için numaranı Vodafone’a taşımaya davet ediyoruz. Hızlı ve ücretsiz bir şekilde FreeZone’a numaranı taşımak için Vodafone FreeZone web sitesini ziyaret ederek işlemleri kolayca tamamlayabilirsin. Numaranı Vodafone’a taşıdıktan tarifeni seçerek FreeZone’un tüm avantajlarından yararlanabilirsin.

 

 

FreeZone güzelliklerini kaçırmamak için hemen incele!

Teklifleri Gör!